Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Heb je deze al gezien? Klantenservice medewerker bij Beter Horen

Jerry Bergwerff 8-7-2019 13:33
Categorieën: Video's
Ben jij geduldig en vind je het leuk om mensen te helpen? Dan heb ik een de klantenservice functie voor jou! Bij Beter Horen in Doesburg zijn wij namelijk op zoek naar nieuwe collega's die 24-32 of 32- 40 uur aan de slag kunnen gaan!

Je zult dus gaan starten als medewerker klantenservice bij Beter Horen in Doesburg. Wat ga je dan precies doen? Je wordt opgebeld met allerlei vragen over de producten van deze hoorspecialist. Jouw doel? De klant zo goed mogelijk helpen! Naast dat je inkomende telefoontjes gaat opnemen zul je zelf ook klanten gaan benaderen om te vragen of bijvoorbeeld hun hoortoestel nog goed werkt. Verder ben jij ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van de mail en het inplannen van afspraken bij audiciëns door heel Nederland. Doordat de functie veel verschillende aspecren bevat, is geen dag hetzelfde!
Schrijf je hier in

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.