Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Een kijkje achter de schermen bij De Persgroep

J. Bergwerff 29-6-2018 14:45
Categorieën: Stories
Leuk, FINTREX heeft er weer een nieuwe opdrachtgever bij. En niet zo maar één! Je kent vast het AD, de Volkskrant, Q Music , Autotrack en Nationale Vacaturebank wel. De naam achter al deze grote merken is De Persgroep. En jij kan hier nu onderdeel van uitmaken!

De vacature

Het gebouw van De Persgroep in Amsterdam is niet te missen. Het is een groot, hip gebouw dat bestaat uit allemaal ramen. Zodra je de drempel over stapt, heb je het gevoel alsof je terecht komt in een hele andere wereld. Alles is hier licht, strak en netjes, maar toch voelt het als een warm bad. Dit blijkt ook wel uit het gesprek met Daan Houtkooper, Channelmanager Field & Telemarketing.

Daan omschrijft De Persgroep als een informeel-formeel bedrijf. Hij vertelt: ‘Naar elkaar toe zijn we informeel en is er genoeg tijd voor grappen en gezelligheid. Het formele gedeelte hierbij is dat we allemaal representatief gekleed zijn en onze klanten netjes behandelen. Maar dat is natuurlijk niet meer dan normaal’.

Het gesprek komt steeds meer los en Daan blijft vertellen hoe leuk hij zijn werk vindt. Maar waarom heeft hij eigenlijk voor De Persgroep gekozen? Daan: ‘Het leuke aan werken bij De Persgroep is dat geen dag hetzelfde is. Er is veel reuring. Iedereen doet zijn stinkende best om de targets te halen. Het is dan ook vaak rennen, springen, vliegen. Je hoeft je dan ook niet te vervelen, want je bent de hele dag in gesprek. Dus als je van een beetje rumoer houdt zit je hier wel goed. Daarnaast is het een groot, maar jong bedrijf waar de kansen voor het oprapen liggen. Dus als je wil doorgroeien zit je hier goed!.

Daan is druk bezig met het opzetten van een nieuw team binnen De Persgroep. Hij zoekt mensen die vol ambitie zitten, niet bang zijn voor commerciële gesprekken en er alles aan doen om het target te behalen. In ruil daarvoor ontvang je een bruto uurloon van € 15 en een flinke bonus als je een sale maakt. Klinkt goed toch!

Kom jij het team van Daan versterken?

Solliciteer nu

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.