Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Heb je deze al gezien? Customer Service Medewerker KCS

Jerry Bergwerff 31-5-2019 17:00
Categorieën: Video's

Zoek jij een leuke baan als Customer Service Medewerker en wil jij meer leren over financiële klantcontact? Ga dan aan de slag bij KCS in Zoetermeer, Almere of Arnhem!

Bij KCS hebben wij meerdere leuke vacatures openstaan waar jij als Customer Service Medewerker klanten helpt bij vragen over verzekeringen. Dit kunnen vragen zijn over bijvoorbeeld zorgverzekeringen of schadeverzekeringen. Wanneer jij aan de slag gaat bij KCS, wordt je gestimuleerd om verder te denken dan de initiële klantvraag waardoor je echt in contact bent met de klant en de klant zo goed mogelijk kan helpen bij vragen! Ook krijg je de mogelijkheid om kosteloos een Wft diploma te behalen. Dit is een officieel erkend diploma waarmee jij bevoegd ben om financieel advies te geven. Dit is natuurlijk een mooie aanvulling voor jouw CV.

Een groot voordeel van de functies bij KCS is de flexibiliteit. Je kunt hier bijvoorbeeld 16 uur per week aan de slag, maar je kan ook 40 uur werken. Hierbij kan jij zelf jouw beschikbaarheid opgeven waardoor je de vrijheid hebt om zelf te bepalen wanneer jij wil en kan werken.

Bekijk de vacatures

 

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.