Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Heb je deze al gezien? Customer Service bij Lebara in Amsterdam

Jerry Bergwerff 17-5-2019 9:00
Categorieën: Video's
Voor Lebara zijn wij op zoek naar Customer Service Medewerkers in Amsterdam (vanaf 24 uur). Je gaat aan de slag op de Customer Service afdeling, waar je klanten aan de telefoon krijgt die vragen over hun abonnement hebben, of hun abonnement willen opzeggen. Aan jou de taak door met jouw empathisch vermogen een goede service te verlenen en met jouw commerciële instelling de klant te behouden als klant van Lebara.

Lebara is een grote speler in de telecom markt. Met het aanbieden van sim-only abonnementen en prepaid kaarten zijn ze vooral gericht op lage prijzen. Ook is het mogelijk om heel goedkoop van- en naar het buitenland te bellen binnen heel Europa én heel veel landen buiten Europa. Het kantoor is gelegen in Amsterdam-Duivendrecht en heel goed te bereiken met het Openbaar Vervoer.
Customer Service medewerker bij Lebara in Amsterdam

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.