Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Door Stacey: parttime werken bij Rabobank

Jerry Bergwerff 11-2-2020 11:15
Categorieën: Blogs
Heb je een druk gezinsleven? Volg je een studie? Of hecht je veel waarde aan vrije tijd? Dan is een parttime functie de perfecte uitkomst. Onze Recruiter Stacey Solbrig vertelt jou over de parttime mogelijkheden bij Rabobank.

Veel mogelijke opties
Alle functies die momenteel bij Rabobank door FINTREX worden aangeboden zijn parttime beschikbaar. Hierbij kan je denken aan administratieve functies, klantenservice functies gericht op de particuliere- of zakelijke markt, maar ook functies waar je alleen in de avonden en weekenden kan werken. Ideaal als jij bijvoorbeeld nog een studie volgt!

Benodigde werkervaring
Het verschilt per functie welke werkervaring benodigd is. Bij de flexibele functies voor de avonden en weekenden is een propedeuse op het HBO voldoende, of is het belangrijk dat je in het tweede studiejaar zit met het vooruitzicht dat de propedeuse op korte termijn wordt behaald. Voor functies in de zakelijke dienstverlening is werkervaring in een soortgelijke functie wel belangrijk, maar wordt er ook gekeken naar jouw persoonlijkheid. Als klantenservice medewerker binnen de particuliere dienstverlening wordt vooral naar jou als persoon gekeken, hoe jij contact kan leggen en of je een goede motivatie kan geven waarom jij de functie zo graag wilt.

Flexibiliteit
De mogelijkheid tot flexibele uren is voor veel mensen een pluspunt om ergens te willen werken, zeker voor jonge medewerkers. Werkgevers krijgen vaak hun flexibele instelling terugbetaald in loyaliteit en vertrouwen van de medewerkers. Bij Rabobank kan jij in elke functie minimaal 20 uur per week aan de slag en is er de mogelijkheid om een half jaar van tevoren jouw uren heel flexibel in te plannen. Daarnaast kan je ook in de avonden en weekenden werken, iets wat voor veel parttimers een uitkomst kan bieden.

Persoonlijke aandacht
Rabobank gaat echt mee in haar tijd, doordat zij veel tijd besteden aan de medewerkers en het eigen imago. Binnen Rabobank gaan de leidinggevenden regelmatig in gesprek met de medewerkers en ze besteden aandacht aan de individu, waardoor er een goede relatie wordt opgebouwd. Hierdoor ontstaat wederzijds begrip, waardoor persoonlijke omstandigheden beter bespreekbaar worden. Daarnaast krijg jij ook de mogelijkheid om kosteloos jouw Wft-diploma te behalen en jezelf echt verder te ontwikkelen.

Experience event
Om te kijken of jij een klantcontact functie bij Rabobank echt ziet zitten, organiseert Rabobank het ‘Experience event’. Wanneer de sollicitatiegesprekken zijn doorlopen, mag je door naar deze dag! Dit is eigenlijk een selectiedag voor alle sollicitanten die verschillende recruitmentbureaus werven. Hier krijg jij een korte presentatie van Rabobank over wat jij kan verwachten binnen de functie. Vervolgens kan je meeluisteren op de afdeling, zodat jij een goed beeld krijgt over de functie en welke vragen je allemaal kan verwachten!

Lijkt het jou leuk om parttime aan de slag te gaan voor Rabobank? Bekijk dan snel het aanbod via:
Werken bij Rabobank

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.