Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Nieuwsupdate: van irritatie rondom flexplekken tot doelen van managers

Jerry Bergwerff 1-3-2019 16:48
Categorieën: Nieuws
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes als werkzoekende in klantcontact land? Wij speuren alle belangrijke feitjes voor je op en delen deze in onze wekelijkse nieuwsupdate.

Werknemers zijn trots op maatschappelijk betrokken werkgever
Inspiratie heeft een grote invloed op de effectiviteit van medewerkers, de impact van leiderschap en de aantrekkelijkheid op de arbeidsmarkt. Inspirerende organisaties profiteren daarmee van een hogere betrokkenheid, bevlogenheid en effectiviteit van medewerkers. Lees meer..

De doelen die iedere klantcontactmanager in 2019 moet hebben
Het is een vaststaand gegeven dat klantcontact simpelweg niet meer een onderdeel is van een organisatie, maar een ‘unique selling point’ wat ervoor zorgt dat klanten voor een specifieke organisatie kiezen en loyaal blijven. Daarom zouden klantcontactmanagers in 2019 de volgende doelen moeten hebben. Lees meer..

Helft medewerkers verkiest werkplekken boven flexplekken
55 procent van de ondervraagde Nederlanders verkiest een bedrijf met vaste werkplekken boven een organisatie waar men gebruikmaakt van flexplekken. Het gebrek aan privacy en het soms letterlijk ontbreken van een geschikte werkplek breekt veel medewerkers op. Lees meer..

Met review tagging haal je het maximale uit de klantbeoordeling
Stel je voor dat je na de afronding van elke aankoop automatisch een review-uitnodiging stuurt en de reviews binnenstromen. Tussen die reviews schuilen ongetwijfeld waardevolle inzichten die jou kunnen helpen je werk te verbeteren, waardoor jouw klanten je nog positiever beoordelen. Lees meer..

FINTREX blog: Dit zijn de basiszaken die niet mogen ontbreken in een CV!
Wanneer jij gaat solliciteren is het belangrijk dat jouw CV up-to-date is! Maar wat moet er vandaag de dag allemaal in een CV staan? Recruiters krijgen veel CV’s onder ogen, dus zorg ervoor dat je CV er overzichtelijk en verzorgd uitziet. Wij helpen je hier een handje bij! Lees meer..

Ben jij nog op zoek naar een leuke uitdagende functie?
Onze vacatures

#tags: laatste nieuws klantcontact, update nieuws klantcontact, laatste trends klantcontact, nieuwsupdate FINTREX, nieuwsupdate klantcontact, klantenservice nieuwsupdate, nieuwtjes omtrent klantcontact.

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.