Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Nieuwsupdate: instagrammable kantoor en IQ-testen bij sollicitaties

Jerry Bergwerff 8-3-2019 15:29
Categorieën: Nieuws

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes als werkzoekende in klantcontact land? Wij speuren alle belangrijke feitjes voor je op en delen deze in onze wekelijkse nieuwsupdate.

In het Instagram tijdperk moet ook het kantoor stijlvol ogen
Of het nou een überhippe start-up of een eeuwenoud familiebedrijf is, ons kantoor moet doelmatig zijn. De kantooromgeving zou daarnaast ook motiverend en inspirerend moeten zijn. De positieve waarden van de kantooromgeving krijgen meer gewicht nu goede medewerkers ronduit schaars zijn geworden en het medewerkersverloop twijfelachtige records verbreekt. Lees meer..

Medewerkers klantcontact voelen veel onzekerheid door komst artificial intelligence
Eén derde van de werknemers wereldwijd voelen veel onzekerheid over het feit dat technologieën zoals artificial intelligence en automatisering zijn of haar baan overbodig maakt. Bijna driekwart (73%) van de medewerkers verwacht dat de arbeidsmarkt in de komende drie jaar flink verandert als gevolg van toenemende automatisering. Lees meer..

De IQ-test is overal: of je nu solliciteert als telefonist of manager
Wat hebben managers en telefonisten met elkaar gemeen? De kans is tegenwoordig groot dat ze beiden een IQ-test moesten maken om een baan te krijgen. Is dat een positieve ontwikkeling, of slaan bedrijven en uitzenders erin door? Veel sollicitanten voelen zich gefrustreerd als er een IQ-test uit de kast wordt getrokken. Lees meer..

Scholing maakt de overstap naar een nieuwe baan makkelijker
Economische ontwikkelingen, toegenomen concurrentie en technologische innovaties zorgen ervoor dat functies wijzigen of verdwijnen. Training en scholing is van groot belang voor het vinden of behouden van een baan. Door de krapte op de arbeidsmarkt worden overigens steeds meer medewerkers intern opgeleid door de werkgever. Lees meer..

FINTREX blog: Samenwerken met (lastige) collega's doe je zo!
Snap jij soms niet waarom een collega zich op een bepaalde manier gedraagt? Tijdens je werk kom je lastige mensen tegen in alle soorten en maten. Samenwerking is nog niet zo eenvoudig als het lijkt, maar is vaak wel een vereiste in je baan. Er zijn in totaal zes factoren cruciaal voor een prettige samenwerking. Lees meer..

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende functie? Bekijk nu onze vacatures bij jou in de buurt:
Onze vacatures


#tags: laatste nieuws klantcontact, update nieuws klantcontact, laatste trends klantcontact, nieuwsupdate FINTREX, nieuwsupdate klantcontact, klantenservice nieuwsupdate, nieuwtjes omtrent klantcontact.

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.