Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Nieuwsupdate: koffie zetten, wasje draaien en ondertussen werken

Jerry Bergwerff 25-3-2019 8:30
Categorieën: Nieuws
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes als werkzoekende in klantcontact land? Wij speuren alle belangrijke feitjes voor je op en delen deze in onze wekelijkse nieuwsupdate.

Thuiswerken: lekker rondhuppelen in pyjama?
Uitslapen en vanuit je bed via de e-mail laten weten dat je echt aan het werk bent? Of koffie zetten, wasjes draaien en ondertussen je werk doen. Is dat wel zo'n goed idee? Ja, vinden deze hoogleraren aan de Rijksuniversiteit Groningen. Lees meer..

Hoe beïnvloeden smartphones jouw shopgedrag?
Mobiel wordt elke dag in het leven van de mens steeds belangrijker. Volgens recent onderzoek bezit 91 procent van de Nederlanders een smartphone. Veel consumenten gebruiken hun smartphone te pas en te onpas. Benieuwd wat nu eigenlijk de kracht van een smartphone is? Lees meer..

De vijf belangrijkste trends in de klantenservice voor 2019
De beste producten maken en verkopen, is de basis voor het succes van elke onderneming. Maar tegenwoordig is dit niet meer voldoende. Tegenwoordig draait alles om de verwachtingen en ervaringen van de klant, dit wordt ook wel de customer experience genoemd. Lees meer..

Jumbo gaat service-ervaring klanten polsen in de winkels
Jumbo gaat klanten vanaf april vragen naar hun service-ervaring in de winkels. Met behulp van emoji-feedbackbuttons gaat Jumbo ook onderzoeken wat er real-time leeft onder de medewerkers in de winkels en de distributiecentra. Lees meer..

FINTREX blog: Last van telefoonangst? Zo kom jij er vanaf!
Jongeren sturen tegenwoordig veel liever een berichtje dan dat ze iemand aan de telefoon krijgen. Een belangrijke reden hiervoor is angst om te bellen naar bedrijven of vreemden! Uit onderzoek blijkt dat bijna 40% van de jongeren hier last van heeft. Lees in onze blog tips hoe jij van je belangst kan afkomen! Lees meer..

Lijkt het jou leuk om te werken als Klantcontact medewerker? Bekijk nu onze vacatures bij jou in de buurt:
Onze vacatures

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.