Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Heb je deze al gezien? Accountmanager bij T-Mobile

Jerry Bergwerff 8-4-2019 12:15
Categorieën: Video's
 Ben jij op zoek naar een uitdagende sales functie bij een topbedrijf als T-Mobile? Lees dan meteen verder! Jij kan per direct voor 32-40 uur per week aan de slag als Accountmanager bij T-Mobile in Den Haag. Jij ontvangt een basissalaris van € 12,46 bruto per uur en kan dit elke maand verhogen met ongelimiteerde bonussen!

Jouw werklocatie is op het hoofdkantoor van T-Mobile in Den Haag. Het kantoor zit vlak achter Hollands Spoor en is goed te bereiken met het OV. T-Mobile is jong, dynamisch en groeiende! Zij staan garant voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Jij komt te werken in een gedreven sales team van ruim 40 collega's met een gezellige sfeer en goede begeleiding.
Solliciteer hier

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.