Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Heb je deze al gezien? Klantadviseur Contactcenter bij ABN AMRO

Jerry Bergwerff 17-6-2019 16:27
Categorieën: Video's
Ken je dat goede gevoel dat je krijgt wanneer je iemand uit de brand hebt geholpen en deze persoon hier super blij mee is? Als Klantadviseur contactcenter bij ABN AMRO in Amsterdam heb je dat gevoel 24 tot 35 uur per week en je wordt er ook nog eens goed voor betaald, € 12,57 per uur!

Als Klantadviseur contactcenter bij ABN AMRO kom je te werken in Amsterdam. Afhankelijk van de klantengroep waarin jij je specialiseert zal jij onderdeel worden van een van de klantcontact teams. Ieder team bij ABN AMRO heeft zijn eigen kwaliteiten en charmes, samen vormen ze het hart van de organisatie. Je komt bij ABN AMRO te werken omdat ontwikkeling voor jou belangrijk is. Je bent op zoek naar een baan met uitdaging en een plek waar je iedere dag met plezier naartoe gaat.
Bekijk de vacature!

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.