Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Heb je deze al gezien? Klantadviseur bij OHRA in Arnhem

Jerry Bergwerff 22-7-2019 11:50
Categorieën: Video's
Jij gaat aan de slag als Klantenservice medewerker in Arnhem. Hier sta jij klanten te woord die vragen hebben over de zorgverzekeringen van OHRA en Nationale Nederlanden. Er is keuze tussen verschillende urencategorieën tussen de16-40 uur per week en hierbij verdien jij € 11,00 bruto per uur exclusief toeslagen.

Wanneer het einde van het jaar in zich komt beginnen alle zorgcampagnes weer, dit is namelijk de tijd van het jaar om over te stappen van zorgverzekeraar. Er zullen vele extra vragen binnenkomen bij OHRA en om dit zo goed mogelijk te begeleiden start het eindejaarswerk, een team van ongeveer 80 nieuwe medewerkers. Hier kan jij een belangrijk onderdeel van uitmaken, de klantvraag staat centraal en door actief mee te kijken weet jij precies wat de klant nodig heeft.

Als Klantenservice medewerker bij OHRA ben jij proactief, heb jij lef, ben jij klantgericht en wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen de klantcontactbranche.
Schrijf je hier in

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.