Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Heb jij gebruik gemaakt van de katerservice na Koningsdag?

Jerry Bergwerff 29-4-2019 8:54
Categorieën: Nieuws
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes als werkzoekende in klantcontact land? Wij speuren alle belangrijke feitjes voor je op en delen deze in onze wekelijkse nieuwsupdate.

Heb jij gebruik gemaakt van de katerservice na Koningsdag?
Deliveroo heeft de dag na Koningsdag 2019 een ‘hangover-hotline’ gestart om uitgebluste feestvierders de zondag door te helpen. Bemoedigende woorden gingen hand-in-hand met goede katermaaltijden, om de beller er weer bovenop te helpen. Lees meer..

Tien jaar Bel-me niet register: 'Het werkt voor geen meter'
Het Bel-me-niet-register is sinds 1 oktober 2009 van kracht en staat open voor particulieren en eenmanszaken als zij niet gebeld willen worden. Bellen zonder toestemming is een overtreding van de telecommunicatiewet en kan via de ACM een boete opleveren van maximaal € 900.000. Lees meer..

Chiquita brengt bananen tot leven op Snapchat
De hele maand april van dit jaar zijn snapcodes te vinden op zo’n 200 miljoen Chiquita-bananen. Met die codes kunnen gebruikers van het vooral onder jongeren populaire platform speciale banaan-lenses in de mobiele applicatie vrijgeven. Lees meer..

Emoji in webcare: wel of niet doen?
Emoji’s zijn wereldwijd een onmisbaar onderdeel geworden van onze online communicatie. Maar hoe werkt dat voor webcare? En hoe beïnvloeden emojis in berichten de perceptie over webcare medewerkers? Lees meer..

FINTREX blog: Waarom je nooit je huidige salaris moet gebruiken tijdens je salarisonderhandeling
Nog nooit eerder onderhandeld over je salaris? Zeg niets over je huidige salaris en onderhandel pas op het moment dat je de baan hebt aangeboden gekregen. Veel sollicitanten maken namelijk wel gebruik van deze strategie en ‘verliezen’. Lees meer..

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.