Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

Heb je deze al gezien? Klantadviseur particulieren bij Rabobank

Jerry Bergwerff 6-5-2019 11:18
Categorieën: Video's
Ga tussen de 24 en 36 uur per week aan de slag als Klantadviseur Particulieren bij de Rabobank in Amsterdam. Als Klantadviseur Particulieren bij de Rabobank ben jij het eerste aanspreekpunt voor de particulieren klant van de Rabobank. Of het nu gaat over het aanvragen van een nieuwe betaalpas, of het openen van een nieuwe rekening; jij gaat er voor zorgen dat de klant de 9+ klantbeleving krijgt waar ze bij de Rabobank naar streven.

Om er voor te zorgen dat jij je gaat ontwikkelen tot 9+ Klantadviseur Particulieren bij de Rabobank, start je met een inwerkperiode waarin jou ontwikkeling centraal staat. Door middel van een fulltime training en begeleiding door jou teamcoach leer je alles wat je moet weten als Klantenadviseur Particulieren bij de Rabobank.

Solliciteer hier

Reageer

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Filters
Fintrex BV Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.