Sluiten

Zoeken

Sluiten

Filters

WO vacatures

Heb je een universitaire studie afgerond en ben je opzoek naar een carrière in de klantcontact branche? Bekijk dan hier alle vacatures waarbij we op zoek zijn naar kandidaten zoals jij! Ben je enthousiast over de functie? Stuur dan direct je CV door.

Als je op zoek bent naar een vacature op WO niveau, hebben wij hier bij FINTREX verschillende fulltime vacatures. Je kunt dan 36-40uur aan de slag. Heb jij ervaring met leidinggeven binnen een callcenter of klantcontact afdeling? Dan kun jij bijvoorbeeld als Teammanager aan de slag op het contactcenter van een groot Nederlandse Zorgverzekeraar. Je bent dan verantwoordelijk voor de aansturing, begeleiding en coaching van het klantcontact team.

Zie jij een leuke WO vacature op deze pagina? Selecteer dan jouw vacature en klik op de sollicitatiebutton. Je zal dan binnen één werkdag een reactie op jouw sollicitatie.

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Zoekcriteria

Vacatures Zoeken

Heb je een vraag?

Bekijk onze FAQ voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Heb je hier het antwoord niet kunnen vinden?

Bekijk hier hoe jij het snelst antwoord krijgt op jouw vraag!

Solliciteer via Whatsapp!

Meld je aan voor onze Whatsapp-dienst en solliciteer direct op vacatures in jouw regio. Je kunt ook direct vragen stellen aan één van onze collega’s.

Stuur een app naar +31 6 21 86 37 92 met FINTREX AAN + 'PROVINCIES'. Voorbeeld: FINTREX AAN + Zuid-Holland, Utrecht.

Zet jouw ambitie aan het werk!
Zoeken
Filters
Yource Group Onze website maakt gebruik van cookies voor analytische en marketing doeleinden. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.